Bord

Bord för det multifunktionella rummet.

Zioxi T-41

Bordet som förkroppsligar Zioxis tankesätt. Agilt, flexibelt och snyggt. Möjliggör det du har tänkt. Dessa bord kan ordnas i rader, vågor, ringar, halvmånar eller som enskilda arbetsplatser, med plats för t ex Zioxis laddhubbar. Den fällbara varianten möjliggör att tömma ett rum på ett par minuter för att ge plats till annan verksamhet. Försedda med hjul för bättre ergonomi och ljudmiljö. Finns i olika storlekar, utföranden och färger.


Zioxi S-41 hubb-bord

Generic placeholder

Dessa bord lämpar sig i friare miljöer såsom kaféer, bibliotek, receptioner mm. Kan fås med stadivarande strömuttag eller uppladdningsbar. Finns med vanliga uttag eller USB i olika kombinationer. Snygg, stabil och hållbar.


Zioxi PowerKore bord

Generic placeholder image

Dessa bord är framtagna till miljöer där behovet av ström kan vara stor över en längre tid och personalen ska snabbt kunna byta ut urladdade enheter. Passar utmärkt i konferenscentra, hotellobbyn och uppehållsrum.


Zioxi stå/sitt bord

Generic placeholder image

Bordet som anpassar sig till användaren. En nödvändighet i varje klassrum. Detta bord förkroppsligar flexibilitet. Höj och sänkbarheten (78-122 cm) gör den perfekt för alla oavsett längd, och hjulen gör den lätt flyttbar i lokalen. Du kan sitta ner eller stå vilket är en förutsättning för ett flexibelt arbetssätt i ett modernt klassrum.